Auto Diffuser

Autodiffuser Oriëntal Star

Een innovatief object om voor een heerlijk parfum in uw auto. De ster is gemaakt van recyclebare kunststof en geeft het parfum geleidelijk af. Deze is met een clip te bevestigen aan het ventilatierooster van uw auto. Parfum Etoile d'Orient. Een weelderig luxe Oosters parfum. Parfum gegarandeerd zonder kleurstoffen, in Frankrijk ontwikkeld door meester parfumeurs.

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen. Bij besteding vanaf € 65,00 gratis bezorgen.

Autodiffuser Ocean Breeze

Beschrijving: Onuitgegeven design voor deze parfumverspreider voor in de auto. De ster is van recycleerbaar plastic met een multidirectionele clip. Het voorwerp kan dus gemakkelijk op de ventilatie van het voertuig geplaatst worden. Geparfumeerd met Vent d’Océan, speciaal aangepast aan deze nieuwe verspreidingswijze. Ontdek opnieuw het rijplezier met een frisse en lichte geparfumeerde sfeer. Meer weten: Productvoordeel: Parfum gegarandeerd zonder kleurstoffen en ontwikkeld in Frankrijk door meesterparfumeurs. 

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen. Bij besteding vanaf € 65,00 gratis bezorgen.

Autodiffuser Ant Tabac

Een innovatief object om voor een heerlijk parfum in uw auto. De ster is gemaakt van recyclebare kunststof en geeft het parfum geleidelijk af. Deze is met een clip te bevestigen aan het ventilatierooster van uw auto. Parfum Anti-Tobacco. Een sensueel parfum opgebouwd met lelietjes-van-dalen, vanille, amber en patchoeli. Parfum gegarandeerd zonder kleurstoffen, in Frankrijk ontwikkeld door meester parfumeurs.

€ 8,95

  • Uitverkocht

Autodiffuser Orange Blossom

Beschrijving: Een parfumverspreider voor in de auto in de vorm van een ster. De ster is uitgerust met een speld in meerdere richtingen en kan gemakkelijk op de ventilatie van de auto geplaatst worden. Geparfumeerd met Fleur d’Oranger, speciaal bewerkt voor deze verspreidingswijze. Een parfum in nuances dat zowel luchtig als vol is voor een heel aangename reis. Meer weten: Productvoordeel: de ster is van recycleerbaar plastic en de parfums worden door Franse meesterparfumeurs ontworpen. 

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen. Bij besteding vanaf € 65,00 gratis bezorgen.

Autodiffuser Soap Memories

Een innovatief object om voor een heerlijk parfum in uw auto. De ster is gemaakt van recyclebare kunststof en geeft het parfum geleidelijk af. Deze is met een clip te bevestigen aan het ventilatierooster van uw auto. Parfum Savon d'Autrefois. Een geur van reinheid, een moment van puur comfort die doet denken aan een heerlijk warm bad. Parfum gegarandeerd zonder kleurstoffen, in Frankrijk ontwikkeld door meester parfumeurs.

€ 8,95

  • Uitverkocht

Autodiffuser Amber Powder

Een innovatief object om voor een heerlijk parfum in uw auto. De ster is gemaakt van recyclebare kunststof en geeft het parfum geleidelijk af. Deze is met een clip te bevestigen aan het ventilatierooster van uw auto. Parfum Poussière d'Ambre. Deze sensuele geur begint met het subtiele parfum van een roos, in combinatie met de geur van lelietjes van dalen en vanille. Het parfum eindigt met een vleugje amber en patchoeli. Parfum gegarandeerd zonder kleurstoffen, in Frankrijk ontwikkeld door meester parfumeurs.

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen. Bij besteding vanaf € 65,00 gratis bezorgen.

Contact

Bloem &zo..Strijen

Kerkstraat 27

3291 AJ Strijen

078-6743819

info@bloemenzostrijen.nl

KvK : 23042017

BTW: NL1345.21.031.B01

Iban: NL78RABO0361881983

 

 

Klantenservice

Veilig betalen via Ideal

Bij besteding vanaf € 65,00 geen verzendkosten

Openingtijden

Winkel Strijen:

dinsdag t/m vrijdag

09.00-17.30 uur

zaterdag

09.00-16.00 uur

 

Leveren webshop:

dinsdag t/m zaterdag